aankomst Bangkok - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van kirstenradelaar - WaarBenJij.nu aankomst Bangkok - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van kirstenradelaar - WaarBenJij.nu

aankomst Bangkok

Blijf op de hoogte en volg

20 Januari 2007 | Thailand, Bangkok

Lieve allemaal,
Ik stuur even via deze weg een mailtje om te laten weten dat ik goed ben aangekomen. Het heeft wel even geduurd...maar geduld is het eerste wat ik op mijn reis geleerd heb.

Allereerst wil ik iedereen bedanken die ofwel op mijn afscheidsfeestje is geweest, dan wel een berichtje heeft gestuurd, meegeleefd heeft, dan wel gebeld heeft, noem het maar op!!! Ik ben nog nooit zo populair geweest!!
Echt ontzettend bedankt. Dat heeft mij enorm goed gedaan. Ik voel me daardoor enorm gesterkt om dit te doen doordat ik weet dat er zoveel mensen aan mij denken, en ik wordt er nu alweer emo van.

Ik zal jullie even vertellen hoe ik nu hier ben gekomen:
Ik had om donderdagavond eigenlijk weg moeten vliegen om 20.15 naar Frankfurt. Aangezien het de ergste storm was sinds weet ik veel,had ik iets vertraging maar dat was al mijn geluk...
Ik ging uiteindelijk om 0.00 de lucht in naar Frankfurt. ( ik blij, ik dacht ik ga nu eindelijk ergens heen vliegen. In het vliegtuig heb ik pas mijn boekje gelezen. Echt super!!!!!!)
Daar kwam ik om 1.00 aan wat betekende dat ik mijn aansluiting naar Singapore had gemist. Dus ik moest in Frankfurt overnachten.
3 uur geslapen en na een wake up call om 6.00 stond Kirsten lekker fris en fruitig op het vliegveld. Daar heb ik een nieuwe vlucht geregeld, althans dat dacht ik... Toen ik in ging checken om 11.00 werd mij verteld dat ik op een reservelijst terecht was gekomen en dat ik pas om 13.55 ( vlucht direct naar bangkok zou om 14.10 vertrekken) zou weten of ik mee kon.

En ik kon mee!!!! Ik moest er gewoon van huilen zo blij was ik. Nog geprobeerd contact te leggen met WTC om mijn hotelovernachting te verplaatsen maar gelukkig heeft mama dat geregeld wat ik had nu al enorme telefoonkosten en ik moest vliegen. Om 0.40 Nederlandse tijd landde ik dan in Bangkok.
Helaas geen transfer, dus taxi en in het hotel wisten ze ook van niets dus moet ik nu 3 uur wachten voordat ik mijn kamer in mag. Ik heb maar een biertje genoemen
( iedereen zit hier aan het ontbijt, ha, ha) en ik heb er al een ritje tuk tuk opzitten.
Het is bijna 12.00 hier dus ik kan lekker zo een heerlijke douche nemen en even bijkomen ( het is heeerlijk vochtig, klam warm hier!)
Als ik dus tel vanaf het moment dat ik vertrok vanaf Den Haag ben ik al met al 35 uur bezig geweest om in mijn hotel aan te komen. Ik voel me super! Thailand here I come!!!!! Ik ga kijken of ik mijn kamer in mag en jullie horen snel weer van mij!
Dikke kus

You go.

kus

• 20 Januari 2007 - 11:13

M:

Hallo Kirsten jij bent lekker vlot zeg! Ik ben blij dat je goed bent aangekomen t`s wel een rit geweest zeg Kirsten gaat voor zeven maanden weg. Ik vond het erg jammer dat ik niet naar Schiphol kon gaan.Had alles al uigeprint voor de tijden van de treinen. Ik moest ook weer op tijd terug zijn in Den Haag voor de danslessen. Zodoende ben ik in Den haag gebleven en Oom Frans zou later komen voor de dansles. Dus je kent mij, ik lekker shoppen vond het wel overal rustig. Wordt ik op mijn gsm gebeld. Tante Benita aan de lijn en helemaal in paniek, Miem er rijden geen treinen en ik kan niet naar huis enz enz enz,je kent haar wel. Ik werd dus vredig gestoord met een rok in mijn handen van Dept bij de Bijenkorf.Snel naar het station gegaan voordat B instort. Jezes meis wat een hoop mensen en politie stonden er ik schrok me rot wat een storm allemaal te weeg kan brengen.Al met al zijn we veilig thuis gekomen Oom Frans heeft ons halverwege opgehaald. Nou lieverd ik ga de atlas erbij halen en zal je op de voet gaan volgen.

• 20 Januari 2007 - 11:17

Dennnis Sandra Leon:

he meisie
    je heb al weer lekker wat mee gemaakt in je korte reis maar gelukkig heb je je hoofdje niet laten hangen super zo'n pagina kunnen we lekker contact blijven houden over zee. hier stormt het nog dus wees maar blij dat je in de tropen zit. heb je goed geslapen ik je hoteletje?
    we lezen snel weer verder op van je reis verslag.
    dikke kus en plezier van ons dennis sandra leon

• 20 Januari 2007 - 11:19

M:

Was nog niet klaar met mijn bericht zitten wel een paar taal en schrijfouten in, Nou ja veel liefs en tot mailens geniet ervan, altijd in mijn gedachte ook de groetjes van Oom Frans hij is boodschappen gaan doen wil snel terug zijn kan hij schraatsen zien hi hi Het regend hier komt met bakken uit de hemel daar heb jij gelukkig geen last van. Doeg XXXXXX

• 20 Januari 2007 - 11:38

Petra:

Wat een vliegreis zeg! Hoop dat je beetje bij kan slapen. Ben blij dat je veilig bent aangekomen. We zaten wel even in het warretje vanwege die storm. Nou meid geniet van het weer en alles verder om je heen. We denken aan je!
    XXX

• 20 Januari 2007 - 13:43

Lot:

Ahhh!Wat een reis!Je was vast gesloopt toen je aankwam. Hoe vond je, je eerste ritje in de tuk tuk?

Vond het wel een raar idee toen je donderdag eenmaal de hoek om was...(je zus nog lekker gillen over het vliegveld;))Wat heb je allemaal gedaan daarna?

Lieverd ga lekker genieten...ben nu al benieuwd naar je nieuwe verslag!Denk veel aan je...zelfs de kinderen op school weten dat "mn nicht" een grote reis maakt(Toen ik het op de kaart had laten zien waren ze zeer onder de indruk...wow zo ver!:))

Ga je ons trouwens op de hoogte houden via waarbenjij.nu of via hyves?

Tot snel!Dikke kus van mij

• 20 Januari 2007 - 13:53

Mama:

hallo liefie,
    Ik heb je net aan de telefoon gehad en gelukkig was de reservering goed gekomen.Helaas was de transfer niet doorgekomen, WTC had het wel geregeld maar ws is het door het tijdverschil mis gegaan .Je bent in ieder geval goed in je hotel aan gekomen.
    Ik kan en mag(van Leonard!!!) nu niets meer vanuit Holland iets voor je regelen dit hoort allemaal bij het reizen volgens don Leon haha.
    Niet vergeten om af te dingen want anders betaal je overal de hoofdprijs.Lieverd wij houden op de een of andere manier contact met elkaar dikke kus mama en papa

• 20 Januari 2007 - 15:37

Lidwien:

Hehe eindelijk aangekomen, fijn, had zelf niet gedacht dat je do zou gaan vliegen, maar goed zoals tas al zei, gelukkig hoeft ze niet in 2 weken weer terug!!! Anyway, geniet, kusssss

• 20 Januari 2007 - 16:24

Betty En Willem:

Lieve Kirsten,

Wat fijn dat je eindelijk op de plaats van bestemming bent aangekomen. Het heeft wel flink wat moeite gekost maar je bent er in ieder geval. Op t.v. zag ik dat het weer in Bangkok 32 graden is. Lekker puffen daar, nee dan hier, veel wind en waarschijnlijk ook weer regen. Na het weekend wordt het wat kouder. Je bent precies op tijd vertrokken !! Nu lieve farang, want dat ben je nu voor de Thai, dit was het voor nu, tot schrijfs en hou je haaks.
    Veel liefs en kusjes van ons.

• 20 Januari 2007 - 17:45

Leonard:

He Kirretje,
    He he, lekker aan het bijkomen. Goed om te lezen en te horen dat je goed bent aangekomen. Lekker relaxen en rondkijken en zo als je moeder al zegt, maximaal afdingen. Als ze 100 bath vragen dan moet je 8 bieden om vervolgens op 20 uit te komen. (en niet meer !!!!!!!!!) Lekker op je intuitie afgaan veel plezier!!

• 20 Januari 2007 - 19:37

Tibaut:

He Kir,

Sawadeekaa.....,"Welcome to the land of smile"! Heb je dit bord nog gezien toen je geland was? Gelukkig ben je goed aangekomen,meid. We zaten inderdaad best in het warretje met die storm van afgelopen donderdag. Jouw Avontuur kan nu gaan beginnen. Lekker knallen,Kir. Maak er wat van en het volgende biertje is van mij...

Tib

• 20 Januari 2007 - 20:24

Annemieke:

Je eerste hobbels zijn dus met succes genomen. Jeeeeej! Geniet ervan, meissie. En houd ons op de hoogte! xx

• 20 Januari 2007 - 23:18

Jantiene:

Lieve Darling!

Het is je gelukt! Nu je deze reis hebt doorstaan (met een beetje hulp van je moeder...maar dat hoort erbij) kan je alles aan. Laat die 7 maanden maar komen!

En deze pagina is zo leuk. Kunnen we met z'n allen je avonturen bijhouden!

Ben ontzettend trots en ook wel enigszins jaloers op je... :-))

Kus, Jantiene

• 21 Januari 2007 - 10:02

Klaas En Grietje:

Kirsten,
    Leuk om jou eerste reisverslag te lezen.Hartelijke groeten.

• 22 Januari 2007 - 20:05

Lexje:

goed dat je in Bangkok bent ,gave stad hoor ga naar de kosam road veel backpackers en veel te zien.Ik ben reuze trots opje.ik liet de kids zien waar je was volgens che is belgie verder ha ha. lieverd hou je haaks en ga GENIETEN,je reis is zo voorbij.Take care en kijk uit.ik neem een cognacje op jou. Dikke kus Lexje

• 22 Januari 2007 - 21:35

Nous:

Wilde ook nog even zeggen dat er onwijze weddenschappen waren afgesloten of je nu wel of niet zou vliegen, en daarnaast nog over hoeveel uur vetraging je zou hebben... In elk geval heb je rit volbracht! XXXX