volgende stad - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van kirstenradelaar - WaarBenJij.nu volgende stad - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van kirstenradelaar - WaarBenJij.nu

volgende stad

Blijf op de hoogte en volg

29 Januari 2007 | Thailand, Bangkok

Hallo allemaal,

het is nu 16.15 in Nederland. Hier 22.15. Ik heb jullie ( pa en ma) net geprobeerd te bellen maar jullie zijn er helaas niet. Ik ga het morgen weer proberen en mij nu aanmelden voor skype.

Ik zit hier nu met Patrick in een internetcafe. Ik had hem gister een berichtje gestuurd en hij is s'avonds gelijk naar mijn guesthouse gekomen. Echt supergaaf. Ter info: Patrick ken ik vanaf de kleuterklas en ken ik dus al jaren!
We zitten nu samen in een nieuw guesthouse voor een dag want morgenavond ga ik met de trein naar Chiang Mai.
We zijn net bij een Japanner wezen eten en hebben heerlijk bijgekletst. Toeval bestaat niet!
Zijn broer had met de kerst in Spijs gegeten en vertelde mij dat hij al in het buitenland zat. Ik kwam Patrick een jaar geleden tegen en toen zeiden we al tegen elkaar dat we op reis wilden, maar dat we nu ook echt hier samen zijn is heel bizar!

Ik vond het ook heerlijk om je stem te horen, Jes. Dat deed me erg goed!
Ik ga mij nu proberen aan te melden voor skype, want dat schijnt echt veel goedkoper te zijn. tot snel!xxxxxxxxxxxxxx

• 29 Januari 2007 - 15:29

Ikzelf:

Ik kan mij nog niet aanmelden voor skype.
    Ik moet een computer hebben die dat ook heeft en deze heeft dat niet.
    Ik ga het morgen proberen en anders bel ik jullie gewoon met een overseas call lieve pa en ma. Dikke doei!

• 29 Januari 2007 - 21:51

Anja:

Hi Kirsten,

Geweldig dat je het zo naar je zin hebt en hoe bizar.... dat je iemand die je al jaren kent aan de andere kant van de wereld tegenkomt! Wat dat betreft ben je niet vaak alleen daar...Patrick,Jason,Felix(als ik het goed onthouden heb)dus aan aandacht geen gebrek dacht ik zo! Geniet er vooral van! Wij hebben zaterdag heerlijk genoten van Keano.Het is al zo'n echt mannetje aan het worden! Tijgeren, optrekken en vooral dansen als mama Jessica zingt over puk (en ik weet niet wie nog meer)..... een liedje van een zeer pedagogisch verantwoorde dvd, heel dat lijfje gaat heen en weer. Geweldig!Ga je morgen trouwens alleen naar Chiang Mai of reist Patrick met je mee? Pfff, 13 uur in een trein zal ook niet helemaal meevallen maar.......je hebt de heenreis van 38 uur ook overleeft dus dit wordt waarschijnlijk peanuts.Lekker lezen en je hebt tenslotte lekker de tijd aan jezelf. Heerlijk!

Hele dikke kus van ons allemaal XXXXX

• 30 Januari 2007 - 11:21

Jezusje:

Hé schat,
    Waanzinnig leuk dan je Patrick “Noot” daar heb ontmoet. Ben je nog met hem samen en wat zijn zijn plannen verder in Thailand?
    Hij heeft trouwens nog heel lang een relatie gehad met Marloes, een meisje van mijn middelbare school (ken jij ook, van het uitgaan, via Seera). En zijn broer met Daphne (misschien nu nog steeds, weet ik eigenlijk niet)…..lekker belangrijke info verders, maar goed.

Heb je inmiddels de treinreis geboekt? En maar je veel gebruik van je daypack? En heb je al kleren gekocht of woon je permanent in je bikini? En hoe bevallen je schoenen met naadloze sokken? Hahaaha, wat een vragen allemaal!

Nou, Leonard is vanochtend vertrokken, ik heb ‘em afgezet bij C.S. en ben doorgereden naar het kinderdagverblijf en mijn werk. Het voelt wel ok, en gelukkig is Keano de afgelopen dagen goedgeluimd geweest en ik hoop dat dat zo blijft tot de 28ste! Beetje jammer alleen dat die tanden van hem op het moment doorkomen als een gek wat de nodige pijn bij hem oplevert…..maar goed, dat overleven we ook allemaal wel! Als Leonard de 28ste terug is gaat hij nog een aantal dagen op een beurs in Maastricht werken en dan moeten we ons al gaan klaarmaken voor de birthday van onze kleine grote man. Is het bizar……!

Trouwens, bij deze nodig ik ook alvast één ieder uit om 17 maart as. samen met ons de verjaardag van Keano te vieren. Het feest zal vanaf 16:00 uur losbarsten (incl .eten, proosten op Kirsten en voetjes wassen, hahaha!). De officiële uitnodiging volgt nog!

Gisteren ANTM was weer briljant: Jade gedroeg zich weer eens onuitstaanbaar en moest voor straf bij de laatste 2 afvallers. Helaas viel zij niet af maar die rooie met dat korte haar vanwege te weinig persoonlijkheid…..Liever was die Jade eruitgevlogen maar dat kan ook niet lang meer op zich laten wachten. Mijn voorkeur is inmiddels wat verschoven, die afrikaanse begint me inmiddels ook een beetje te irriteren, maar ik moet eerlijk zeggen dat ze eigenlijk allemaal wel enigszins tam, lijp of raar zijn. Dus een nieuwe voorkeur heb ik nog niet.
    Zo, weet je dat ook weer, whoehahaha!

Eigenlijk dus alles z’n gangetje hier!
    Lieffie, geniet, enjoy en beleef.

Dikke kus
    Jessica

• 30 Januari 2007 - 20:10

1van JeVriendinnen:

Hahaha!

In het kader van herkenning mezelf maar even een speudoniempje aangemeten. Goh .. je schrijft inderdaad wel veel, fijn dat je zoveel indrukken aan het opdoen bent. En niet alleen cultureel zo te horen . Jones a.s.a Jezusje is ff vergeten te vermelden dat Seafra en Snelle Jelle a.s zaterdag ook van de partij zijn. Of heb ik iets gemist ?? En heb je ditmaal we leuke foto`s van me laten zien, Jes, want die in Ome Lenny`s geboorte cadeau boek is echt om te huilen ...

Verders heb ik ondertussen een keuken uitgezocht en is plan de campagne dat ik morgen badkamer etc. ga regelen. Goh wat heerlijk dit gekoei & kalf! Ik zag ook zowaar een berichtje van Tas uit Rio ... daar kreeg ik nou een serieus warm gevoel van ... wauw. Ik weet dat ze namelijk plechtig heeft gezegd dat ze heeeel weinig zou mailen i.v.m de omstandigheden (geen idee welke, maar zal niets met een dodelijke storm te maken hebben).

Verders kan ik ook zeggen dat de PUUR me sinds jullie beider vertrek me niet gezien heeft. Was toch wel gezellig & makkelijk, zo af en toe daar afspreken en bijkletsen. Anderzijds heb ik nu een andere tent gevonden: THUIS. Het is niet nieuw, bestaat al een tijdje, niet erg druk (loopt op vaste klanten) & net zo gezellig !! Als jullie terug zijn neem dan gaan we daar even naar toe .

Liefs Nous

• 30 Januari 2007 - 21:26

Mama:

Dag lieverd
    Wat heerlijk om je stem weer te horen het ook al viel je af en toe even weg,maar het blijft toch een wonder dat je vanuit de trein in thailand ons kan bereiken.
    Ik ben erg benieuwd hoe je treinreis is bevallen wat heb je met je rugzak gedaan aan je voeten vastgebonden?
    Ik heb gelijk op de landkaart gekeken waar je naar toe gaat ik verheug mij op je volgende verslag van Chiang mai zo reizen wij gezellig met je mee.
    Ik ga zo mijn laatste nachtdienst doen en ga morgenmiddag Keano van de creche halen de box en zijn bedje zijn opgemaakt.
    Probeer collect call te bellen want anders kost het je klauwen met geld.
    Hoe gaat het met het afdingen gaat het je beter af?
    Pas goed op je zelf en zorg goed voor je zelf!!!
    dikke kus van papa en mama

• 09 Februari 2007 - 10:14

Lexje:

Hoi kanjer goed te lezen dat alles goed met je gaat .Hier is alles rustig ik zit in de klas en mijn stuiterballetjes zijn aan het werk.Hoe is Chiang Mai?? lijkt me gaaf. Hou je haaks we mailen kus van je niggie en neefie take care lexje