terug in Chiang Mai
08 Maart 2007 | Thailand, Pai
Daar zijn we weeeeerrrrrrrrrrrrrr
Ik heb weer genoten van alle reacties op de site. Ik heb het gevoel nu meer op de hoogte te zijn van wat mijn familie allemaal uitspookt dan thuis!
Helaas geld dat niet voor mijn vriendinnen. Ik mis onze telefoongesprekken! Gewoon al is het maar om even te kleppen over werk, mannen, uitgaan, de gewoonlijke SITC geouwehoer.
Ik was al niet zo'n beller maar ik moest toch wennen aan het feit dat ik nu helemaal niet bel.
Goed, ik ben weer terug in Chiang Mai. Een week in en hippiedorp zitten was meer dan genoeg. Ik heb weer een geweldige laatste avond gehad met live muziek en daarna met een hele ploeg onbekende mensen van allerlei nationaliteiten zitten bij een kampvuur bij de bamboobar tot laat.
De volgende dag heerlijk relaxed om 12.00 een minibus genomen naar CM.
In de bus heb ik een Belgische vrouw ontmoet met wie ik nu een kamer deel. Chris ( ze heet Christina, ha, ha) is ergens rond de 50 jaar oud en haar zoon volgt een kung fu cursus hier in CM. Ze reist voor een maand en is ontzettend creatief. Ze heeft een atelier in Antwerpen en heeft hier ontzettend veel gekocht. Kleding, tassen, textiel, zilver etc. Elke dag kwam ze weer met wat anders op de kamer.
We hebben een kamer gedeelt in soi 2 Moon Muang Rd, dat is aan de andere kant van de straat waar ik eerst in een gh zat ( soi 8).
We betaalden 125 baht p.p. We hadden allebei een eigen sleutel geregeld.
Vandaag zijn we naar een ander gh gegaan omdat de andere gh geen ruimte had waar je
's middags en s'avonds nog even lekker buiten kon zitten. Zij had gister een gh gevonden met een heerlijke tuin met veel planten en ik ben meegegaan . Je merkt niet eens dat je in een drukke stad zit, echt een fantastisch gh.
Ik moet er nog slapen dus ik juich niet te vroeg...
Het is wel ietsje "duurder"( 225 baht p.p) maar daar krijg je wel weer ontbijt voor.
Het is wel leuk om even wat aanspraak te hebben. Ik ben de afgelopen dagen druk bezig geweest met voorbereidingen voor mijn trip naar Laos dit weekend. Ik ga eerst naar Chiang Rai en dan naar de grensstad Chiang Khong. Daar steek ik over naar Laos in Huay Xai.
In Laos wil ik met een slowboat de Mekongrivier afvaren waarbij je onderweg stopt in...( even de plaats vergeten...).
Daarna verder reizen in de boot naar Luang Prabang. En vanuit daar met de bus naar Vang Vieng met als laatste bestemming de hoofdstad Vietiene.
Je kan een visum kopen voor 15 of 30 dagen kopen en ik ben van plan om dit binnen 15 dagen te doen.
Deze route staat ook in de heilige reisbijbel en is de meest touristische die je kan maken. Maar ik ga het proberen zelf te doen! Dus zelf van de ene stad naar de andere i.p.v een georganiseerde trip. En aangezien ik geen flauw idee heb wat ik kan verwachten gaat dit reuze spannend worden.
Ik heb alleen maar positieve verhalen gehoord en ik moet ergens de grens over voor 20 maart!
Vanuit daar wil ik nog naar het midden van Thailand en vervolgens naar het strand
( waarschijnlijk Kho Phagnan).
Maar goed dat is pas later.
Nu doe ik het even rustig aan. Ik heb al mijn energie dadelijk nodig voor al die nieuwe indrukken ben ik bang. Chris en ik laten elkaar geheel vrij en dat werkt.
We spreken niets af maar we waren meestal rond het zelfde tijdstip "thuis".
Ik ben al een aantal nachten lekker op tijd gaan slapen en voor mijn doen vroeg eruit.
( 9.30). Chris was dan meestal al weg.
Toch is het raar dat je met eigenlijk een compleet onbekende ineens besluit om een kamer te delen. Maar ik weet dat ik de vrijheid heb om te besluiten om ergens anders heen te gaan als het niet zou werken.
Ik ben hier ook een dag naar de dierentuin geweest. Ik was toch nieuwsgierig...
Het was een enorm park en je moest af en toe met een busje gaan om van het ene dier naar het andere te gaan. Het viel gelukkig mee. Het was niet altijd even goed onderhouden en het was niet altijd even duidelijk waar welk dier was maar de meeste dieren hadden de ruimte.
Maar toch houd ik niet van dierentuinen.
Zulke dieren moeten in de natuur leven waar ze horen! Ik kon ook panda's bekijken maar ze hadden een t.v scherm voor de ingang en ze lagen lekker te slapen dus die heb ik niet live gezien.
Maar goed ik ben van 12.00 tot 17.00 zoet geweest. Ik heb mijzelf daarna getrakteerd op een westerse maaltijd
( en nee, ik eet niet elke dag spaghetti maar ik kan me dat nog goed herinneren dat we dat in Spanje veel aten tot groot ongenoegen van mij...Sorry daarvoor...)
en voet en nekmassage. Mmmmmmm....
Een mens kan af en toe echt blij worden van kleine dingen. Vandaag bijvoorbeeld van een warme douche na een aantal dagen een koude is echt een luxe.
Ik ben nu al meer simpele dingen gaan waarderen dan in Nederland. Het is een cliche maar waar.
Ik heb mijn eerste souveniers gekocht. Heerlijke onzin dingen. Ik heb twee lampjes gekocht van rood papier met een motief erop van een draak en budha.
Ik had een prachtige sprei gezien, maar ik ben geen impulsaankoper ( in tegen stelling tot mijn kamergenote) dus na een tijdje dacht ik: ik heb niet eens een bed!!
De lampjes kan ik ook nog niet kwijt maar die waren maar 7, 5 euro...
Nu kan ik de sprei wel kopen voor later maar ik kan toch niet beslissen welke kleur, en misschien vind ik het later wel niet mooi meer. Maar goed, in Chiang Rai is ook een markt en ze zeggen goedkoper dan in CM dus ik wil daar nog wat ( nuttige...) souveniers kopen en dan opsturen.
Het opsturen kost 3000 baht en 8 % tax maar dat duurt het 2 tot 3 maanden voordat het in Nederland is.
Gelukkig heb ik geen haast!
Ik heb al 2 shirtjes achtergelaten in een gh die zeggen dat ze het opsturen naar Birma.
Iedere keer heb ik wel wat uit mijn rugzak achtergelaten ( tweede fles lenzenspul bv) want hij was echt te zwaar. Ik was niet van plan een trekking te gaan doen, maar toch,
ik had echt teveel bij me...
Maar daar leer je weer van!
Ik lees dat veel mensen ziek zijn nu. Ik hoop dat iedereen zich nu beter voelt!
Anders beterschap!
Lieve Anja, ik weet niet of mijn sms je is aangekomen dus bij deze nog van harte gefeliciteerd!!!
En jij ook Eline. Het klinkt als een ontzettend leuk aanbod om te doen. En ik ben blij voor je dat je weer even naar je schatje kan.
En Joan, jij ook gefeliciteerd met je nieuwe huisje. Wel heftig hoor.
Ik heb een hoop nieuwe huizen die ik moet bezichtigen als ik terug ben. Leuk!!!!
Mam en pap, ik weet niet of jullie dit bericht vandaag lezen maar ik ga het niet redden om te skypen vannacht.(althans niet om 19.00)
Ik was vanmorgen om 7.30 op ( we moesten vroeg in het nieuwe gh zijn want Chris deed mee met een kookcursus).
Normaal ging ik op donderdag wachten in een bar en sliep ik tot s' middags maar nu ben ik gesloopt.
Ik probeer het wel eerder.
Lieve Lot, ik ga er vanuit dat Londen leuk was?
En je vlucht missen...Lekker op je gemakje... Ik herken het! Ha, ha Gaspers zijn nooit op tijd!
Ik hou niet van Shakira en van de RHCH maar goed, gelukkig ieder zijn eigen ding!
( nou, misschien twee nummers).
Maar live concerten zijn zowiezo kicken.
Jantiene en ik zijn naar Madonna en Robbie Willams geweest. Ik ben benieuwd wat de volgende gaat worden!
Gaat het goed met de andere twee concertmaatjes/ mama's?
Het spijt me als ik niet op iedereen zijn verhalen kan reageren, maar ik doe mijn best.
Ik zou iedereen wel een persoonlijk mailtje willen sturen maar jullie begrijpen dat dat niet mogelijk is!
Ik hou jullie op de hoogte van mijn avonturen in het onbekende.
Ik geniet nog steeds met volle teugen!
Helaas ben ik weer mijn kabel vergeten dus nieuwe foto's moeten nog even wachten.
Ik hou van jullie en ik mis jullie!
Maar is mis jullie nog niet zo erg dat ik al terug wil, ha, ha.
Time flies inderdaad lieve Lex.
Zonder dat je het in de gaten hebt begint er weer een nieuw hoofdstuk in ieders leven.
Laos here I come!!!!
K
De volgende dag heerlijk relaxed om 12.00 een minibus genomen naar CM.
We betaalden 125 baht p.p. We hadden allebei een eigen sleutel geregeld.
Ik moet er nog slapen dus ik juich niet te vroeg...
( waarschijnlijk Kho Phagnan).
Maar goed dat is pas later.
We spreken niets af maar we waren meestal rond het zelfde tijdstip "thuis".
( 9.30). Chris was dan meestal al weg.
Ik ben hier ook een dag naar de dierentuin geweest. Ik was toch nieuwsgierig...
Maar toch houd ik niet van dierentuinen.
en voet en nekmassage. Mmmmmmm....
De lampjes kan ik ook nog niet kwijt maar die waren maar 7, 5 euro...
Gelukkig heb ik geen haast!
ik had echt teveel bij me...
Maar daar leer je weer van!
Ik lees dat veel mensen ziek zijn nu. Ik hoop dat iedereen zich nu beter voelt!
Anders beterschap!
En Joan, jij ook gefeliciteerd met je nieuwe huisje. Wel heftig hoor.
Ik probeer het wel eerder.
Lieve Lot, ik ga er vanuit dat Londen leuk was?
( nou, misschien twee nummers).
Maar live concerten zijn zowiezo kicken.
Gaat het goed met de andere twee concertmaatjes/ mama's?
Ik hou jullie op de hoogte van mijn avonturen in het onbekende.
Ik geniet nog steeds met volle teugen!
Ik hou van jullie en ik mis jullie!
Maar is mis jullie nog niet zo erg dat ik al terug wil, ha, ha.
Time flies inderdaad lieve Lex.
Laos here I come!!!!
K
08 Maart 2007 - 13:55
Alweer De 1e:
Hoi Kirsten, ja ik dacht ik zal eens effe kijken of Kirsten weer heeft gemaild en ja hoor en aangezien ik mij zo vreselijk verveel !!! dacht ik laat ik maar een stukje schrijven.
Van mijn ex-collega, nu onze huisbaas had ik ook gehoord dat Laos heel mooi moet zijn, zelf heb ik nog op school geleerd dat Luang Prabang de hoofdstad van Laos was, nu is het inderdaad Vientiane, ik vind het heel avontuurlijk hoor, en dan de Mekong op het lijkt mij fantastisch.
Het is nu redelijk weer 'n zonnetje en weinig wind maar die dagen ervoor was enkel maar pet, regen, wind, waardeloos gewoon en morgen is het weer uije. Ik zal zo je vader of moeder bellen dat je hebt gemaild en zeggen dat je het waarschijnlijk niet lukt om om 19.00 te skypen.
Nou meid, lieve groetjes van ons beiden en tante M zal ook wel naar je mailen ....enne, wij zijn nieuwsgierig naar foto's
Dikke kus
Ome F
PS
Groetjes aan tante Sidonia
08 Maart 2007 - 20:28
Anja:
Hi lieverd,
Sorry dat ik niet gelijk reageerde op je sms maar je weet het hè....druk druk met de kids en bezoek gister dus vandaar dat ik vandaag pas terug smste. Wat geniet ik onwijs van je verhalen zeg!(Uiteraard met enige jaloezie maar ben gelukkig niet de enige hierin). Soms waan ik me ook op een tropisch eiland met een cocktail in het handje, languit in de zon(en vooral zonder kids) maar goed.....dat zit er even niet in. We zijn zoals Steef al schreef heerlijk met z'n drietjes naar Euro Disney geweest alvast voor Guilan z'n verjaardag. Was echt super, Guilan heeft genoten en wij ook, vooral omdat Binq en Lev thuis waren.Had ie weer even 3 dagen helemaal alleen de aandacht, en wij beseften weer even hoe relaxed het is met één kind.
Heerlijk dat je zo geniet van je trip. Laos schijnt ook waanzinnig te zijn. Stoer hoor dat je die Mekongtrip op eigen houtje gaat doen, is wellicht ook leuker dan met al die toeristen bij elkaar, maar toch....petje af hoor, je hebt wel lef!
Ga er maar weer lekker van genieten en ik kijk weer uit naar je volgende verhalen.
Dikke kus Anja X -
10 Maart 2007 - 15:16
Lot:
He meis...
wat leuk joh dat je gewoon met een vreemde in een guesthouse zit...leuk hoor al die spontane acties!
Whahaha die lampjes heb je overal he in Changmai...ik toen ook een rode gekocht...en een roze sprei...lijkt n beetje op een sarong.
Grappig he dat je uit je dak kan gaan van een warme douche en een normaal bed!
Londen was ontzettend leuk. Heel veel gezien:Big ben,westminsiter Abbey,buckingham &Kensington Palice, Madame Tussaud en nog veel meer...
We waren ook naar de Londen dungeon gegaan. Een soort anderhalf uur durend spookhuis over de warte geschiedenis van Londen (de plaag, Jack the ripper etc.)Whahaa mietjes als we zijn gillen!Is een erg leuke foto van gemaakt...zal ik je (over een half jaar :() laten zien. Verder waren we daar naar de musical geweest...Chicago. Die wilde ik altijd nog een keer zien...was super om die op Westend te zien. Nog nooit een dirigent zou uit zn plaat zien gaan...hij ging helemaal dansen en springen...was echt super!
Verder nog een leuk nieuwtje...waarvan ik nog niet weet of het doorgaat...maar Masch, ik en haar zus hebben ons ingeschreven voor een huis in Ypenburg...deze week wordt geloot en dan horen we ook of we een huis hebben!Als dat zo is...laat ik het je natuurlijk weten...dus ff duimen voor ons he!
Nou lieverd...lekker genieten!Ik volg 3 waarbenjij's en kan eigenlijk niet wachten tot ik zelf weer op reis mag!
dikke knuffel!
p.s. heb jij eigenlijk een ander nummer....dus een thaise simkaart?
10 Maart 2007 - 19:29
Dennis Sandra Leon:
Ha die lieve kirst,
Zo het is al weer even geleden dat ik heb zitten lezen, want je weet hoe dat hier gaat net als met een keer afspreken druk druk druk maar vanavond is dennis werken en toen dacht ik eens even kijken hoe het met ons nichtje daar in thailand gaat. Nou zo te lezen hellemaal perfect en nog absoluut geen plannen om naar huis te komen,te gek!! hier gaat alles zo goed we gaan bijna met vakantie lekker naar egypte even er uit met z'n drietjes. We hebben vandaag een nieuwe keuken besteld dus dat is ook allemaal weer spannent of het zo wordt als we in ons hoofd hebben maar meestal gaan dat soort dingen wel goed. Nou meisie ik zal je niet te lang op houden met lezen van mij mail . DIKKE DIKKE ZOENEN VAN ONS !!! en heel veel plezier in LAOS ben super benieuwd hoe het daar is. -
12 Maart 2007 - 19:40
hallo lieverd,
hoe gaat het daar met je?Ben je al richting Laos gegaan?
Zondag zijn wij en Tante Rieka naar tante Mimi en oom Frans gegaan om de vakantie te bespreken.Als wij gaan dan ben jij al weer terug!!!!Wij hebben om in de stemming te komen antipasta gegeten en pro secco gedronken erg lekker allemaal.
Vandaag zijn papa en Jes naar Maastricht gegaan je weet wel daar is een beurs voor de heel rijke mensen.Keano bleef lekker bij mij en wij komen net terug van de wandeling het is heerlijk weer ik heb zelf mijn jas uitgetrokken en dat in maart!!!
Hij ligt nu in zijn bed hij is wat chagerijnig vind ik hij heeft een erg kort lontje niks is er goed.
Ik meld mij weer snel dikke kus papa en mama -
13 Maart 2007 - 07:17
Mezelf:
Ik zit nu in Chiang Rai, 3 uur rijden van Chiang Mai. Ik wil alleen even zeggen dat ik 10 euro van je krijg Jes, ik heb een sprinkhaan gegeten!!!!!
Foto volgt nog!!!!
( ik had wel 3 whiskey cola nodig om het te doen...)Het smaakt naar...krokante sprinkhaan!
De bedoeling is dat ik donderdag naar de grens ga en dan vrijdag in Laos zit. Ik weet niet hoe het zit met internetverbinding daar, maar een verhaal over afgelopen week schrijf ik z.s.m. Dikke kus Kirsten -
13 Maart 2007 - 18:12
Hettie:
ieiejjhhh, sprinkhaan! toch wel een lekkere dip erbij?
13 Maart 2007 - 19:45
Tjidako En Loraine:
He he kir!!hoe gaat ie daar!!
het weer in Nederland begint wat beter te worden.
Afgelopen weekend hadden we het heel druk , Hainuwele vierde haar verjaardag namelijk!
Ik had het laatst met steef over om weer is een GASPERS neef en nicht meeting te houden.
T leek ons leuk dat te doen als jij er weer bij bente want anders is het zo INcompleet!
Nah voorzichtig daar!!
Liefs Tjidako en Loraine -
14 Maart 2007 - 20:46
Jezusje:
Nuchter telt het niet.
Ik zet de verdubbelaar in voor een gebakken kakkerlak.
Ik verneem graag.
Kus -
14 Maart 2007 - 22:59
Mama:
hallo Lieverd,wat was het weer heerlijk om je te zien en te horen en helemaal op Keano's eerste verjaardag.Het leek net of je je niet zo ver weg was en gewoon in Wassenaar was en mee hielp om de kaars uit te blazen.Thirza en Che konden heel moeilijk van de taart afblijven ik had het idee dat ik er iedere keer wat van de taart miste(zoals een aardbei chocola of gewoon wat slagroom)
De taart was leuk he Che heeft je hoofd op gegeten en Thirza die van Keano!!!!!!!!
Was je een beetje emo toen je de taart zag? geeft niet hoor dat waren wij allemaal je kent ons........
Leuk he om de andere ook te zien vooral opaG begreep er niet zo veel van en daar bij komt ook nog eens dat hij erreg doof is met zijn 2 gehoor apparaten in!!!
Het geluid was niet zo goed als die bij ons thuis en er op de achtergrond veel lawaai.
Keano heeft een buikgriepje gehad ik schreef maandag dat hij een kort lontje had s'avonds had hij buikkrampjes en ruim aan de dia hij was zo verdrietig(ik dus ook)gelukkig gaat het weer wat beter met hem.Het lijkt wel of hij het er om doet om ziek te worden als Leonard er niet is zal je zien dat hij morgen weer fris en fruitig is.
Als het goed is lees je dit bericht als je in Laos bent ik ben erg benieuwd hoe je het daar hebt en hoe de reis is verlopen.Ik vind het erg stoer van je dat je die sprinkhaan hebt gegeten alleen al bij het idee krijg ik braakneigingen.(waar alcohol al niet goed voor is)
Lief,pas goed op je zelf een hele dikke kus van papa en mama -
15 Maart 2007 - 14:42
Jezusje:
OLA DE POLA ZUSSIE!
Zo gaaf, je was er gewoon bij gisteren! Lang-foking-leve het internet, ik blijf me erover verbazen.
Het was gisteren een bijzonder gezellige bedoeling, het weer was fantastisch (als in: lekker de schuifpui open) en de sfeer nog beter. En, for your information: de taart was heerlijk.
Keano heeft (zoals je al zag) een onwijs stoere en mooie witte Mc. Gregor blouse van opa en oma gehad en mama Rieka kwam met de bijpassende broek aanzetten!....tja, het kind moet natuurlijk wel in ‘set’ over straat……..! Ook heeft hij een muziekboek, een auto, bestek en een hele gave spiderman-step van Preshaan en co. gehad. Enfin, je voelt ‘em al aankomen, hij is gruwelijk verwend…..en dan is het nog niet eens de 24e……
En ja, wat mama schrijft is uitgekomen: Poekie was vanochtend bijzonder fris en fruitig, niks aan de hand, beregezellig, op en top, helemaal het manneke. Hopelijk gedraagt hij zich vanmiddag nog even als een draak, gewoon om papa te pesten en mama een plezier te doen…..hahahhaa.
OOOOOOOOH, ik heb het je gisteren al verteld, maar Seaf is dus maandag bevallen van een zoon, genaamd Tristan Samuel. Hij is 3 weekjes te vroeg geboren. Hij moet helaas nog even een paar dagen in het ziekenhuis blijven aangezien zijn temp. nog niet helemaal stabiel is. Maar Seaf maakt het goed, verrot maar dat mag je ook wel verwachten als je ongeveer 24 uur over je bevalling heb gedaan..….het arme schaap (serieus, in dezelfde tijd was ik al 3 x bevallen).
Tas en ik zijn heel bijdehand die avond om 10 uur nog naar het ziekenhuis gegaan (ik kwam van de Tefaf en Tas had een lange werkdag achter de rug). Maar we hadden allebei zoiets van: we MOETEN even gaan. Dus wij met een lulverhaal de receptie gepasseerd (‘we komen van ver….’) en we moesten op desbetreffende afdeling aan een verpleegkundige vragen of we naar Seaf mochten. Dus wij naar die afdeling, kijk ik in de gang naar links, en juist, wat zie ik op de deur staan: mw. Moleveld. Sjoef, en binnen waren we. Wij snel achter het gordijn gedoken om even naar de troste moeder en kind te kijken. Het mooiste komt nog, want het moest natuurlijk gebeuren, de verpleegkundige komt binnen. Maar goed: om een lang verhaal kort te maken: je had onze gesnapte / betrapte koppen moeten zien toen de verpleegkundige ons zag. Zo mooi!
Seaf had voor morgen nog een etentje ingepland voor ons en ze zou zaterdag nog naar Shakira gaan, en oh, ja, wij hadden voor maandag een babyshower ingepland!!! Hahahaha, zo zie je maar….!
Met ons verder alles goed, ik ben blij dat Leonard er weer even is (weliswaar maar 2 weken, maar goed, iets is beter dan niets) zodat ik ook weer een beetje ruimte heb. Het weer is ok, natuurlijk zwaar kansloos vergeleken bij jou, maar voor Hollandse begrippen zeer prima.
Ik zit nu trouwens nog op kantoor en ga dadelijk met mijn collega’s nog wat restant taart eten (je arm). Oh trouwens, de winnares van ANTM is Danielle, donkere griet, ernstig hillbilly accent maar wel erg sympathiek. Ze won in de finale van Joanie. Die gekke Jade viel gelukkig net voor de finale af. Dat kind is ECHT niet goed bij der plaat. Desalniettemin wat ze zo triest dat het weer lachwekkend was, dus ik heb weer met veel plezier zitten kijken.
Lief, je zag er goed uit gisteren! Ik hoop dat je nu lekker in Laos aan het genieten bent! Is het daar heel anders als Thailand? Hoe noem je die bewoners eigenlijk? En hoe lang blijf je daar nou precies? Ik hoop dat je snel weer even online kan komen of dat je snel weer een nieuw verhaal schrijft en foto’s plaatst.
Darling: GENIET.
Hou van jou.
Mis je.
18 Maart 2007 - 23:18
Mama:
Hallo lief ik heb je sms ontvangen en wacht morgen op je mail ik hoop dat het lukt in Laos ik ben erg benieuwd naar je avonturen tijdens de boottocht.Ik heb in de atlas gezien hoe je in Luang Prabang bent terecht gekomen knap hoor heb je het in je uppie gedaan de reis zoals je van plan was.Ik hoop dat het meegevallen is je wordt zo nog eens een ervaren backpacker!!!
Lieverd geniet van alles dan doen wij het hier ook.Een dikke kus van papa en mama -
20 Maart 2007 - 14:58
JEZUSJE:
Jodelahitie zussie,
Hoe is het nou? Mama heeft je sms doorgestuurd waarin stond dat je na een lange á-la-de-nijl bootreis in Luang Prabang te Laos bent beland! Stoer hoor! Hoe is het daar, heel anders dan Thailand? Heb je al een goed guesthouse gevonden? Zijn daar ook veel backpackers?
Nou, hier alles ok. wij (Moi, Anous, Tas, Anke, Lot en Matteo –ipv. Mirjam want die was helaas ziek-) zijn afgelopen weekend dan toch eindelijk naar Shakira gegaan. We hebben het verschrikkelijk naar ons zin gehad, de sfeer was tof, het concert nog beter en het uitgaan wederom ok…….een kleine samenvatting:
Naar Arnhem,
inchecken hotel,
even chillen,
hapje eten,
richting Gelderdome,
start concert,
Shakira briljant live,
dansen,
ik streng toegesproken door de saaie lieden achter mij omdat ze ‘niets zagen’…..(onbegrijpelijk, wie gaat er nou naar een Shakira conert om te zitten????)
concert afgelopen en richting centrum,
borreltje(s) drinken,
dansjes wagen in diverse tenten,
de helft taait af (Lot, Nous, Anke),
hotelsleutel 1 spoorloos,
gepikeerde hoteldame in duster deel 1,
Matteo genoeg gedronken,
grote mond tegen uitsmijter,
grote mond tegen politie,
nog grotere mond tegen politie,
Jessica voelt de bui al hangen,
Tas voelt de bui al hangen,
Matteo OPGEPAKT door politie en afgevoerd naar politiebureau,
Matteo echter in het bezit van hotelsleutel 2,
Jessica en Natascha worden politiebureau niet ingelaten,
Jessica en Natascha terug naar hotel,
Anouschka belt politie en spelt – naar haar zeggen door de adrenaline - haar volledige naam (Anton, Nico, Otto, Utrecht, Simon, Cornelis, Hendrik, Karel, Anton enz. enz.)
gepikeerde hoteldame in duster deel 2,
hotelsleutel 2 word alsnog gebracht door politieman,
gepikeerde hoteldame in duster deel 3,
Beetje geslapen en uitgecheckt waarbij Charlotte de gepikeerde hoteldame een uitbrander geeft,
Lunchen en in afwachting van Matteo,
13:00 uur, Matteo op vrij voeten gesteld met boete van 110 euro rijker,
15:00 uur terug in Wassenaar.
Whoehahahaha, dit was het! Enfin, je snapt het, we hebben weer enorme lol gehad!
As. zaterdag verjaardag van Keano, we verwachten een man of 60……nu maar hopen dat het weer een beetje meezit. Heb jij het ondertussen nog naar je lol? Heb je al de kans gehad om een beetje te zonnen? Alweer nieuwe leuke mensen ontmoet? Nou, ik hoop snel weer een nieuw verhaal van je te lezen en nog beter: ik hoop je snel weer even te spreken via Skype!!
Ok, lief, ik ga weer even wat doen, ik probeer morgen of overmorgen weer even een berichtje te sturen.
KUS
MIS JE
21 Maart 2007 - 12:31
Mezelf:
Morgen schrijf ik weer een nieuw bericht.
Vorige week had ik geen zin om te schrijven.
Aan de grens was het internet te traag. Daarna heb ik twee dagen in een boot gezeten in hier in Laos ben ik door alle mooie indrukken vergeten om te schrijven.
Ik ben net een uur bezig geweest om 9 nieuwe foto's te plaatsen en ik ga nu lekker gebakken Mekhong vis eten. Laos is tot nu toe echt een fantastisch land! Kus